16 Ağustos 2012, 21:45
|
#36 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Röportaj: yeLda
Olumlu düşüncelerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum tyler.
| Karmen Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Öncelikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana teşekkür etmeliyiz. Böyle bir röportaj için. Yüreğine sağlık...
Ben bu röportajı nasıl olur da görmem, ki en çok tanımak istediğim kişiler arasındadır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]...
Sana imrenmemek elde değil kesinlikle. Söylemlerin, içtenliğin ve belkide doğallığındır seni bu denli örnek kişilik yapan. Kişinin kendi çizgisini çizebilmesi çok önemlidir. Bu açıdan en iyi örneklerden olduğunu düşünüyorum Yaren`in. Hayatının her evresinde, huzurlu, mutlu ve başarılı olman dileğimle...
Tam hayallerimde ki hatun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Karmencim ne kadar samimi ve güzel düşüncelerle belirtmişsin hislerini.. Müspet düşüncelerin ve pek çoğumuzun kaybettiği seninse sonuna dek muhafaza ettiğin samimiyetinden ötürü teşekkürler.. Bilmukabele Difuzyon..Düşüncelerimizin karşılıklı olduğunu bilmek mutlu etti beni.Teşekkürlerimi sunuyorum. Teşekkürler Lady, Böylesi bir intiba bırakabilmişsem ne mutlu bana.Teşekkürlerimi sunuyorum olumlu düşüncelerinden ötürü. |
| |