Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2012, 12:50   #1437
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    iz seninle arkadaşlığı, dostluğu, kardeşliği aştık. Ancak canımdan birini bu kadar çok sevebilirim.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Forumda görür görmez kanımım ısındığı biriydi. Sonrası arkadaşlık, dostluk, sırdaşlık. Kaleminden dökülen her sözde kendimden bişeyler buluyorum. Benin için çok değerlisin.:*
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: O bu forumun fenomeni! Sıradışı. En marjinal kişilik. Saygılar..
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Güzelliğinden gözlerim kamaşmıştı. O da bana senin makkajını yerim demişti
    asdds Yokluğun çok belli, gel artık özlendin.
  5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yüreğin o kadar çok güzelliklerle dolu ki.. Sende benim için çok değerlisin.
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: İlk başlarda beni çok soğuk bulduğunu biliyorum (: Böyle düşünen ilk kişi sen değilsin
    Yaşam dolusun. Bu enerjini hiç kaybetmemen dileğiyle.
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Akşam mesajı alınca mutluluktan dört köşe olacaksın
    )
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sen benim kelebeğimsin. Eski günlerimizi çok özlüyorum, hatırladıkca tebessüm ediyorum. (:
  9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kişisel olarak hiç bi tanışıklığımız yok ama, ben ona içten içe hayranım (:
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ya ben erken gelmişim bu dünyaya, ya sen geç kalmışsın.
    aslında bu dünyaya hiç gelmemeyi tercih ederdim ama, neyde konumuz bu değil.:p Çakaldır makaldır ama özünde fevkaladenin fevkinde biri bana göre. Kimsenin arkasından konuşmaz, birine söyleyeceği varsa yüzüne söyler dedikocu değil yani. Sen olmasan ben kimin yorumlarına gülecektim lan! Çok şımarttım galiba.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver