|
Aragorn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben şu anki hükumeti desteklemiyorum.
Fakat şöylede bir gerçek var, muhalefet olan parti başa gelse ne olacak ?
SSK'yı sömüren adam Türkiye'yimi kalkındıracak ?
Teröristlerin konaklarına gidip seminerlerine katılan, APO iti ile aralarından su sızmayan Veli Küçük denen yer cücesini savunan adam, terörümü bitirecek.
Kiminin başı kapalı, kiminin açık. Kimsenin kimseye karıştığı yok.
Bu memlekette o kadar şehit var. O kadar suçsuz günahsız ana babanın ocağı sönmüş.
Kalkıpta muhalefetken nasıl bir yolda olduğunu belli eden insanların sinyalciliğini yapmayın.
Açmısınız açıktamısınız ?
Dindar olmakta suç değil, olmamakta. Bence bu dünyada hesabını veremeyeceğiniz işler yapmayın. Çünkü öbür tarafta bulaşık yıkatmıyorlar. |
Kılıçdaroğlu, Süleyman Demirel ve Turgut Özal'ın verdiği direktifleri uygulamakla yükümlüydü. Onların verdiği kararlar ile çok yanlış şeyler olacağını söylese de emir demiri kesti ve sonuç ortada. O yüzden ne zaman sözüm ona Gandi lafı açılsa SSK örneğini verip durmayın papağan gibi. Onu haklı çıkartmak için demiyorum bunu. Sadece sanki bütün saz onun elindeymiş gibi zıt pırt "ssk'yı batırdı da ebü übü kem külü mülü" gibi laflara arılıp durmayın diye dedim. Tek hatası istifa etmekti ama yapmamış. Bunu eleştirebiliriz.
Sanki şimdi seni yönetenler çok "ak" pak adamlar ya. Kaç tane limanın kaldı? Kaç tane mermer ocağın kaldı? Kaç tane ormanın kaldı? Kaç tane milli sermayeyle yürüyen kurumun kaldı?
Bunları konuşalım genç. Vakti zamanında kıçı kırık bir bürokratın sırf verilen emirler yüzünden oluşan zararları değil.