14 Ağustos 2012, 17:34
|
#22 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: yoSun'u nasıl bilirsin?
| Simge Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba Yosun..
Bir insanın bendeki yerini ifade etmekte hep çok zorlanmışımdır. (:
Muhabbeti hoştur, ince düşünceli ve mütevazidir. Kendini diğer kızlardan farklı kılan bir karakter yapısı var, farkını ve kalitesini ortaya koyuyor.
Umarım herşey dilediğin gibi olur, tüm isteklerin gerçeğe dönüşür.. Hayatta karşına hep güzel insanlar çıkar sen gibi | Tşkler tatlım sende herşeyin en güzelini hakedenlerdensin Rabbim yüzünü her daim güldürsün
| Jawsofangels Nickli Üyeden Alıntı
|
Kesinlikle katiliyorum. Koruyucu, gözlemleyici ve de zeki, kendisini severim. | Bende sizi severim efendim hg niz;
| GemLik Nickli Üyeden Alıntı
|
cok geveze...
| Tşkler efendim sizi rahatsız edicem bol bol geveze hea; unutmucam bunu:p
| Katherina Nickli Üyeden Alıntı
|
Kendisini kişisel olarak tanımasam da forumda gördüğüm kadarıyla, dobra, neşeli, yapmacık olmayan birisi. Allah yolunuzu açık etsin.
| Bilmukabele Katherina tşkler canım.
| yagmuR Nickli Üyeden Alıntı
| uzaktan uzaga en sevdiklerimden yosun..esprili,saygılı,samimi ve hanımefendi yansıyor bana..herseyin en guzeli senin olsun canım .) | yagmuR'cum duygularımız hep karşılıklı
| Sin Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'u kötü bilen yoktur.
Samimi , içten , dobra , sevimli ve dürüst bilen vardır. Pardon bilenler vardır.
Tekrar pardon , herkes öyle bilir. Doğrudur da sevilir çiçeğim iyi ki var. | Seni yerim ben yerrrr;
| Çalıkuşu Nickli Üyeden Alıntı
|
Bire bir tanışma fırsatı olmadı gözlemlediğim kadarıyla iyi bir arkadaş, paylaşımcı forumca sevilen.
| Sizde öylesiniz tanımadan sevdiğim nadir insanlardansınız seviliyorsunuz. |
| |