Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2012, 23:30   #6805
Lilith
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden geçeni söyle..

Tuhaf değil mi? Fenerbahçem yenildi ama bana yenilmiş gibi gelmiyor.90 dakika maç oynuyoruz.Küfreden futbolcu rezil bir taraftara karşı ama değişik bir biçimde mağlup oluyoruz.Neden mi? Çünkü Fenerbahçem 11 6alatasaray ise önce 15 sonrasında ise 14 kişi oynuyor.Futboldan çok değil azıcık anlayan herhangi bir 6alatasaray taraftarı eminim ki yendik diyemiyordur.Çünkü bizim (sözde) gururumuz Cüneyt Çakır maç yönetmedi, hakemlik adı altında gösteri yaptı.Fenerbahçe taraftarı bunu dedi mi herkes ''Tabi yenildiniz ya suçlu hakem hep öyle olur ''der.Hayır öyle olmuyor ispatıda şu ki, maç boyunca Fenerbahçemin birçok faulu verilmiyor.Fauldan anlayan herkes görmüştür.Kuyt'a gol pozisyonunda özellikle belirtilmeli ki GOL POZİSYONUNDA ceza sahası içerisinde ve yine özellikle belirtilmeli CEZA SAHASI içerisinde düşürülüyor(!) ilginç bir biçimde maç devam ediyor.Ben bir bayan olarak taraftar değil bayan olarak onun faul olduğunu görüyorum ama gelin görün ki (sözde) gururumuz Barcelona maçını yöneten Cüneyt Çakır evet evet o , o maçı yöneten hakem göremeyip devam ettiriyor ve Fenerbahçe gol yiyor.İlginç.Bunu geçelim her maç mükemmel yönetilmez.Maç skoru 2-2 ve bu bir kupa maçı.Maç devam ediyor hani azönce Kuyt'a uygulanan hareket vardı ya bunun daha basiti, bunu iyi okumalısınız basiti, çünkü top yada futbolcu kaleye bile dönük değil yani gol pozisyonu bile yok.Topa müdahale ederken ayağı Caner'in bacaklarının arasında sıkışıyor, enstantenelerde ağır çekim olarak izleyiniz futbolcuya yapılan birşey yok topa yapılıyor ama bizim hakemimiz ona penaltı diyor.Rica etsem biri bana yıllardır izlediğim futboldaki penaltı anlamıyla bu örtüşüyor mu bir açıklar mı? Ve sonuç penaltı atılıyor.Şimdi birileri çıkıp 10 kişi yendik der, evet ama siz Fenerbahçe yüzünden 10 kişi kalmadınız Engin hakem amcaya küfür ettiğinden 10 kişi kaldınız yoksa size hiç kıyar mıydı? Gel gelelim bir maç daha karalama kampanyalarından birine dahil olarak sona eriyor.Fenerbahçe kupa almıyor maçıda kaybediyor ama daha çok seviliyor be.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver