Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2012, 19:49   #1435
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uyusum, candır can. (Ağrıyan tarafını yatır vuu kafana :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Seni yerler yerler..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ruhum özledim seni, hem de o kadar çok ki..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum sizi efendim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tatlım nasılsın? Epeydir görüşemiyoruz, sen de yoksun ben de..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gitmedin dimi askere, hala buralardasın?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Can bana dargınsan şayet çek git buralardan, neden cevap vermedin bana ha!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum sizi efendim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Merhabalar, hoş geldiniz profilime.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat