09 Ağustos 2012, 13:17
|
#1432 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ 10 yıl da geçse, birbirimize kavuştuğumuz zamanki sıcaklık Afrika'da yoktur mesela, martı kanadındaki bal. :*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ O bütün balların abisi, canı, kıymetlisi. Pırlantanın hası sol tarafında gizli olan nadir adamlardan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ece, tanışıklığımız vardır ama konuşmuşluğumuz pek yok.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Profilimi hiç boş bırakmaz.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Samsun'un asi çocuğudur, arada durulur bazende Karadenizin hırçın dalgaları gibi olur.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Çiçeğim, o geldi buralara ama pek konuşamadık ben gidip duruyorum, ama onunla da ne olursa olsun aramızdaki sıcaklık termometreleri patlatabilir, kedilerimizin annesidir, miyavlamalardan bal akıtır. :*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Evet, gadınım. Biz beylee her gün birbirimizi yoklarız, ister mutlu olalım ister mutsuz, baki olan dostluğumuz. ( Oyş yine konuştum ) Mavi gökyüzünde dolanan bazen karamsar bazen rengarenk kelebek kanadındaki baldır o da. :* ( @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ben bal ailesi oluyoruz, Çiçeğimizin deyimiyle. )
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Kendi halinde bakınır buralara, sohbeti keyiflidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Örtmen hanım.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilinmeyeni fazla bir üye.
|
| |