Cevap: Helper Röportaj : Selale
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kısa zamanda intikamını al yerde birakma ((: Gusel dileklerin icin tesekkur eder dostlugumusun daim olmasını dilerim (: ~
Vaktinin gusel dakikalarını ayırdıgın icin tesekkur ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (: ~
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok calısıyorum dostum sırf sana admin olmak icin ((: ~
Sevgiler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Z'' ''S'' catısmasını bir ara konusalım sizinle olur mu ((: ~
Hem calısma arkadasım hem kiymetli dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgiler senin icin (: ~
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en kotu gunlerin gusel dostu .. Keske daha once tanısma sansımız olsa idi seninle (: ~
Mini Juvi (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) diledigin basarıların daha faslası senin olsun .. Kocaman parlak bir gelecek var gozlerinde (: ~ (Haylaz ogrenci)
Sevgili ''K''asımpasalı dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. Neden bir yerlerde daha once seninle kavga etmedik ki cok uzgunum ((: ~
Ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beycim .. Nesesi bol gusel insan .. Buyuk bir hevesle cikolata paketimi acmaya hazırlaniyorum , minnettarım (: ~
Sevgiler olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. (: ~
Kucak dolusu tebessumler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (: ~
Kıymetli patroncugum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her daim seviliyorsunus .. Varlıgınısı bilmek gusel (: ~
Gusel sohbetin gusel insanı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tesekkur eder sevgiler sunarım (: ~
Degisilmes dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. Tek istegim hep gul olur mu .. Isıl ısıl olsun goslerin sende seviliyorsun (: ~
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |