@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumda gördüğüm kendi halinde sevimli bir arkadaş.Çok iyi tanımıyorum ama tanırım umarım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - İyidir Coder.O beni çok iyi hatırlamasada ben onun beni nasıl savunduğunu, ne kadar dürüst bir arkadaş olduğunu çok iyi hatırlıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Songülüm sanırım bana kırgın ama ne yaptığımıda bilmiyorum doğrusu ama soğuk buaralar gibi.Onu çok çoook sevdiğimi bilsin eski vefakar dostum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hemşerim ve sevdiğim bir arkadaşım.Aynı zamanda durmadan iddaya girdiğim oyun rakibim:p
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ne yazık ki oda beni hatırlamayanlardan ama olsun bende hata çok uzun ara verdim.Onu taaa chat.com.tr de ilk evlendiği zamanlardan çok çok iyi tanırım ve çok değer veririm.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - En ilginç ve şirin üye fotolarına sahip forumdaşım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bazıları onu ters bulsada ben tanımadığım halde, arkadaş olmak isterim diyebileceğim kişilerden.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ben görmedim , ben duymadım, ben bilmiyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ben görmedim , ben duymadım, ben bilmiyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yeni yeni tanıyorum çok iyimser , çok iyi bir kız.Ayrıca şahane bir ortak