07 Ağustos 2012, 22:43
|
#1426 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İstanbul havalarından uçtum da Ege'ye geldim bekliyorum bak! Çeşmeye gidiyoruz biz!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İzmir'e geliyor, yargılamadan da tanıyabilmeyi öğreniyorum onu.Sertan umuyorum ki filmi izlemişsindir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hemşom ya.. Canımdır haberler ondan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Artık insanların eski ve yeni kişiliklerinin örtüşmemesinden tiksiniyoruz değil mi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Meleğim.. Çok öptüüüüm ummaaah.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanıyamadım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Berke hayırlı olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok gülen insana çok hassas davran. Çünkü kırılırsa, bir yerlerde tek basına aglar o.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aaaa ankara da mısın halen daha hayırlı olsun ozeeemen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Batuuuuuuu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yakışıklıdır, beyefendidir ve koyu bir Fenerbahçelidir! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |