Cevap: spamfilter
Aralıklı zamanalrda saldırı oluyor bot saldırısı ortak noktaları bulunması halinde ortak noktalara yönelik tedbir alıyoruz lakin lamerde uyanıyor
ortak noktaları kapatıyor
saldırılar aralarda bosluk aşci karakterler renkli yazı yazı tekrarı nicke yönelik saldırı örnek
kanalda bulunan hande nıckı ise botun nicki hande-o** s**hande mesajlarda k harfi yerine q harfi veya aralarda kelimeleri bosluk kullanalarak bolme gibi taktikler yapıyor
cözüm olarak giriş nick karakter sınırlaması radom nick random idendt random mesaj gibi spamfilter araştırmaları yaptım
dediğiniz gibi spam korumaları istek üzerine yazılmıs olması aramalrımda sonucsuz bırakıyor
amacım
bot saldırılarını enaza düşürmek bloke yi tercıh ettım nick ve mesajlarda random karakter sınırı tekrar ve küfüre karşı bişeyler yapabilmek
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:01 -->-> Daha önceki mesaj 21:45 -- bu komutun anlamını bilmiyorum /spamfilter add u block - Yasak ^\[[A-Z]{3}\|\d{2}\|[A-Z]{2,3}\|[A-Z]{1,2}\d\|\d{4,5}! ^[A-Z]{3}\|\d{2}\|[A-Z]{2,3}\|[A-Z]{2,3}\|\d{5,6}!
bu komutun anlamını bilmiyorum /spamfilter add u block - Yasak [a-z][0-9]{1,4}!~[a-z][0-9]{1,4}@.+:[a-z]{6}
bu komutun nıckteki karakter sayısı 12 yi buluyorsa suncuya almayacak /spamfilter + u block - Yasak ^.{12,}!.*
bu komut idendt sanıyorum /spamfilter add u block - Yasak ^(.*\-[a-zA-Z]{3}!.+@.+:.+)$
bu komut satırda * 5 tanese ise bloke /spamfilter add c block 2d Yasak (.*\^){5}
bu komut satırda / 5 tanese ise bloke/spamfilter add c block 2d Yasak (.*\/){5}
bu komut satırda \ 5 tanese ise bloke /spamfilter add c block 2d Yasak (.*\\){5}
bu komut satırda - 5 tanese ise bloke /spamfilter add c block 2d Yasak (.*\-){5}
bu komut satırda _ 5 tanese ise bloke /spamfilter add c block 2d Yasak (.*\_){5}
acaba yanlısım varmı bu komutları girmem halinde yasağı kaldırma komutlarım ne olmalı
özetle hocem bu komutlar nedir yasaklamam halinde acma komutlarım ne olmalıdır bunu öğrenmek istiyorum |