|
Nar`Ciceqi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yapım: 2006 - Hindistan, Tür: Dram, Müzikal, Süre: 168 dakika Yönetmen: Kunal Kohli, Oyuncular: Aamir Khan, Kajol , Lara Dutta, Tabu, Rishi Kapoor, Kiron Kher, Lillete Dubey, Shruti Seth, Jaspal Bhatti, Satish Shah, Vrajesh Hirjee, Sharat Saxena, Shiney Ahuja, Ahmed Khan, Müzisyen : Lalit Pandit, Jatin Pandit, Salim Merchant, Görüntü Y.: Ravi K. Chandran, Senaryo: Shibani Bathija, Kunal Kohli, Yapımcı: Yash Chopra, Aditya Chopra, Padam Bhushan, Filmin Özeti Zooni, kör ama çok güzel bir kızdır. Birgün tur rehberi Rehanla karşılaşır ve ona aşık olur. Gözlerinden ameliyat olduğu sırada Rehanı kaybeder. Rehan’ı ölmüş sanmaktadır ama yıllar sonra ... Yukarıda bu filmi yazdım ama bidaha yazmak istedim film acayip bir şey ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sübhanaallaaah diye başlıyor o kısımlar çok eğlenceli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tabi ikinci kısımda işler bambaşka bir hal alıyor.. Mutlu sonla bitmesini isterdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Filmdeki repliklerde güzel.. |
[UYARI]Spolier içerir[/UYARI]
Hani şu rehberin sonradan terorist olduğu ortaya çıkıp, yanlışlıkla sevdiği kişinin babasını öldürdüğü film değil mi? :S
--------------
Şu sıralar Silent Hill. Silent Hill 2 'de yakında...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vizyon tarihi: 13 Ekim 2006 (2s 7dk)
Yönetmen: Christophe Gans
Oyuncular: Radha Mitchell, Sean Bean, Laurie Holden devamı...
Tür: Korku, Fantastik
Rose ve kocası Christopher, kızı Sharon’un çare bulunamayan gizemli hastalığı nedeniyle kötü günler geçirmektedirler. Psikolojik tedaviyi reddeden Rose, kızını rüyalarında sürekli olarak sayıkladığı Silent Hill ismindeki kasabaya götürmeye karar verir. Hastalığın çaresinin burada olduğuna inanmaktadır. Kocasının bütün itirazlarına rağmen Sharon ile birlikte yola çıkan Rose, Silent Hill’e yaklaştıkça garip olaylarla karşılaşır. Oraya varana kadar içine düştüğü şeyin şeytanca bir oyun olduğunun farkında değildir.