PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias regscan {
if ($chr(35) !isin $1) && ($chr(35) !isin $active) { echo -a 4? Error: No channel specified | halt }
elseif ($chr(35) isin $1) set %regscan.chan $1
else { set %regscan.chan $active }
who %regscan.chan
if ($2) set %regscan.show msg $2
elseif ($1) && ($chr(35) !isin $1) set %regscan.show msg $1
set %regscan.regcount 0 | set %regscan.nonregcount 0
.enable #regscan
}
#regscan off
raw 352:*: {
inc %regscan.total
if (r isin $7) { inc %regscan.regcount | set %regscan.reg %regscan.reg $6 }
else { inc %regscan.nonregcount | set %regscan.nonreg %regscan.nonreg $6 }
haltdef
}
raw 315:*: {
var %regscan.invisible = $calc($nick(%regscan.chan,0) - %regscan.total)
$iif(%regscan.show,%regscan.show,echo -a) 4? RegScan results for users in %regscan.chan
$iif(%regscan.show,%regscan.show,echo -a) 4? Total:4 %regscan.total - Invisible:4 %regscan.invisible - Registered:4 %regscan.regcount - UnRegistered:4 %regscan.nonregcount
$iif(%regscan.show,%regscan.show,echo -ai22) 4? Registered Nicks: $replace(%regscan.reg,$chr(32),$chr(44) $+ $chr(32))
$iif(%regscan.show,%regscan.show,echo -ai26) 4? Unregsistered Nicks: $replace(%regscan.nonreg,$chr(32),$chr(44) $+ $chr(32))
unset %regscan.*
haltdef
.disable #regscan
}
#regscan end
Bu kod Kayıtlı ve Kayıtsız Nickleri Tarıyor Ama; Bir kaç eksiklik vardı halletim önemli bir sorun var /regscan uyguladığım da
? Error: No channel specified Böyle Bir hata alıyorum Kodu geliştirip Tarama Yapıldığında /regscan #sohbet yazıldığında listenin kayıtlı listesini çıkarıp ve kayıtsız listesini çıkarıp listenin aralarına uyarı mesajı yazabilecek arkadaş varmı örnek olarak
/regscan #sohbet
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
" Kayıtlı Nick Listesi "
-------------------------.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
" Kayıtsız Nick Listesi "
Addonu bu şekilde statüste rapor verilecek şekilde tarama yapmasını istiyorum bu addonu geliştirecek arkadaş varmı ben yaptım bir kaç eksiklik vardı onun dışında durdun yardımcı olacak arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim.