@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gul evli mutlu birde cocuklu olur yakinda .p hah .p
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Seni seviyore hatun . ne kadar oldu tanisali ? hah kisacik bir sure .
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dobra olusunu bana akil verisini..Herseyinle cok iyisin.. herhalde sanaldan herseyimi konustugumu tek kiz :p
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hayirdir ? bu merak nerden geliyor .)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Suan konusmuyoruz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ah Hasan'im nedense biz senle kus kalmayi beceremiyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ya sen bana donuyorsun ya ben sana :] gittin askere gitmeden once attigin mesaji okudum :p xxx sana sovuyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Heh severim kendilerini .p
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Soyleyecek cok sey varda susuyorum .)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir aralar muhabbetimiz vardi sonra uctu gitti yok oldu .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumdan merhaba merhaba .)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Uzaktan uzaga gordugum biri tanismak firsat olmadi .