04 Ağustos 2012, 04:12
|
#1413 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanimiyorum ama nicke bakilirsa hemserim. Eheh otobüs firmasi güzel nick dsaj.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanimiyorum.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Muhabbet etmeyi özledim, seviliyorsun.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanimiyorum.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Uzun zamandir göremiyorum, özlendin canim.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Eheh iyi niyetli fistiğim benim, seviyorum seni. ;*
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Pisi severiz biz, cokca cana yakin iyi birine benziyor. :)
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Simge'm cok tatlidir, hani oyle cok muhabbet ediyor olmasakta severim. Sevildiğimi de bilirim.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Bana meyili var, yüz vermiyorum ben pek.
|
| |