Ayy canım beniim ya teomanın vardı çok tatlı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Anneler hep öyle benimkide öyle bana her defasında olmaz diyor ben bi yolunu buluyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben de öpüyorum en kocamanindan. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kesinlikle öyle, minik bir bebeğe bakarken insanın icerisinde nasil şevkat uyanıyorsan bir kediye baktiğimda da ayni seyi hissedebiliyorum. Koyde minik bir kedi görmüstüm cok sevimliydi iste yemek felan verince zaten direk pesimde dolanmaya basladi, korkmuyordu da hep pesimdeydi. Hatta kediye inek basacak diye kendimi ineğin altina atmis yere yapismistim ki inek dövüyordu ve beni hic sevmiyordu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sonra zalim anam eve giriyor diye kizdi, uzaklastirmak zorunda kaldim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İnsallah kendime ait bir evim olursa, ilk isim kedi almak olacak. |
Ahh nasılda fedakar, yufka yüreklisin sen öyle
Gerçi mesele kediler olunca olmamak elde değil ;s3
inşallah canım benım zıyaretıne gelırım pisi kardeste getiririm pisine