Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Temmuz 2012, 16:08   #16
BuYuCu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: KafamaqoRe

Şimdı Anlamadığım Bır nokta var Bu bayanLarda evde ayşe fatma aliye fadik derler burada ßaby & ßebeqsı ismını aLırLar .. oLdum oLası merak ederım neden Niçin dahamı aLımLı oLuyorLar Çok Merak edıyorum havaLarındanda GecıLmez Sokakda yüzLerine bakıLmaz orada burada resım atıp photosop yaparlar MiLLete cam acarlar Gercı Camda Suc yok cırkın heryerde cırkındır Guzelse her zaman guzeldır Desek cok cırkınsın yok yok cam şişman gosderıyor yada cam bulanık dıyorLar yapmayın böLe mıLLete cam acana kadar Sevdiğinıze kalbınızı acın yarın ne diye anlatacak cocuğuna cok merak edıyorum SizLeri evLadım ben aksam sabah chat de cam acardım özeLde LakLak yapardım herqun bırıne askım derdım dıyemı anlatacaksınız .Onuda gecdım aksam yemek sofrasına oturduğunuz vakıt Annenız evde Dort köse dolanırken aksama Ne yemek hazırLayım Derken Sizler net de Sörfmu yapacaksınız. Evde babasında yada Annesınden veya ev bıreylerınden bırılerınden nefret edenler burada egolarını tahmın etmek için hec gormedıklerı tanımadıklarına yada ne bılıyım yanyana gelmedıkleri insanlara özLedimkı hatunum balım Vesaıre Vesaıre Gıbı ıthamlarda buLunurken Annesının yada kardesının yanında yatmaya iğrenenlerde Var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet