Bu botu ilk hazırlayan
bucali kardeşimdi yanlış hatırlamıyorsam.Burdan sesleniyorum,
oxm eggdrop tcl botunu ilk indirme linkinden itibaren anlatımını yaparsan memnun olucam arkadaşım,buradan bakıyorum yorumları izliyorum,yani pek bir şey anlaşılmıyor.Bu botu indirdik diyelim kendi serverimizin ftp ve telnetinden bu işlemleri az cok yaparız,ama işte bilemeyenler de oluyor çokça,bir harf-bir işaret-bir kelime veya kod hatasi botu çalıştırmıyor.Burdan bir konu başlığı altında
oxm botunun indirildikten sonra açılmasını ve botu kendi serverine koyacak kişinin neler yapması gerektiğini anlaşılır bir şekilde tarif edersen memnun oluruz,ben şahsen botu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimin adres gosterdiği yerden indirdim ama nasıl kullanılacagı hakkında başarısız oldum,bu konudaki eksikliği giderirseniz hem bilgi kirliliği de kalmamış olur
bucali kardeşim.Yani botu guzel yapmıssın takdir ediyorum ama onu irc sunucu sahiplerinin nasıl telnetten ftp den ayarlaması gerektiğini de tarif edersen iyi olur.Hizmetse her seyiyle olmalı,eksik değil.Selametle kardesim,Allah kolaylık versin.