Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2012, 08:49   #5315
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aşağıya kimi çağırmak istersiniz..

Kathie Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sıkılan bir kişi olarak geldim bende, ne yapsam acaba zaman gerçekten geçiyor.
Tüm herkesi çağırım (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Koş gel geçmişten günümüze.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Güzelliğim uğra buraya geldiğinde
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gerçekliğie doğru yamacıma doğru gel (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Küçük kelebeğim yolun düşsün.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uzaklardan görünen sen yakınıma gel.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nidem'im yoksun buralarda, nerelerdesin?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gel bakalım buraya sıkılgan. ((:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sonslardanım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'u al da gel.

Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Pıtırcığım yarın uğrarsın sende (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Bir gelseniz!.

Her zaman ki gibi yine sona kaldım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Benim haricimde gelmeyen fıstıkları alalım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver