Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sanaldaki genç dimağlardan ziyade gerçek hayatta gençlerin kariyerlerini planladığım için senin gibi pek böyle sanal platformlara takılamıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bkz:
| Pentagram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Gençler malum yine bir tercih dönemi başladığı için ben bu aralar servis dışı takılacağım. Tercihler için bilgi almak isteyen, soru sormak isteyen olursa ilgilenmeye çalışırım.
not: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] düşündüm de M. Kemal Atatürk'ün ne olduğundan ziyade bana bu ülkeyi kurup armağan etmiş olması bence çok büyük bir lütuf. Ve bu lütfun da hakkını vermek gerekir. Dini, imanı, seceresinin ne olduğunun pek bir anlamı yok. O değil mi TÜRK devletini yeniden küllerinden kurup geleceğe sana armağan eden? Gay olmuş kime ne! Ya da dinsiz olmuş? Tanrı ile O'nun arasında. Haa adam dinsiz diye bir tutam odun bende atarım hacı diyorsan bilemem. Çok mu iddialı bir ileti oldu ne Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Neyse hocu benim yoğun bir tercih dönemim başladı gene. O yüzden iletişim problemi yaşayabiliriz.
| kapiş? |