Merhabalar IRCForumlari.Net kullanıcıları. Uzun süredir forumda, forumdaki kaynak kodların hemen hepsinin üzerine entegre edilmiş olan hazır bir servis programı isteniyordu. Boş vakit oldukça bende kullanıcıların istekleri doğrultusunda çalışmaları günümüzde en popüler olan ircservices adlı program için yaptım. Programın yapımcıları ve telif hakkı bilgileri program içersinde veya kurulu olan sunucuda /info servisadı örnek: /info nickserv komutunda mevcuttur. Onun dışında programları alıp ismini başka bir program adı altında değiştirip yorumlar katmak yanlıştır. Programı sunucunuza kurup çalıştırdığınızda eklentilerine ve (eklentilerin yazarlarına) /services reform komutu ile göz atabilirsiniz. Herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında bu başlık altından belirtiniz. Umarım işinize yarar.
ÖNEMLİ: #Logs kanal'ını sunucunuzda kayıtlı bulundurun. (servis işlemlerinin yetkililer tarafından izleneceği kanal)
NOT: Sunucunuzda farklı bir servis kurulu db 'lerde sorun yaşamamak için programı kullanmak isteyipte kullanamıyorsanız çevirme işlemi için bana ulaşınız. Vaktim doğrultusunda yardımcı olurum.
-> Bugün ki bilgilerimi bana öğreten ve benden yardımını hiç esirgemeyen sevgili Sky-Dancer 'a buradan teşekkürlerimi sunarım.
Link =>
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İyi Çalışmalar.