Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2012, 16:21   #1407
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Kendisini tanımıyorum fakat; nick'inin anlamına binaen yorum yapmak gerekirse, aşk bana göre halüsinasyon
-.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Yakın bir zamanda evlendiğine dair konu görmüştüm. Kendisine mutluluklar dilerim.
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], İzmir'de farklı farklı türbelere giderek, kendisine hayırlı kısmetler dileyen zat-ı muhterem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Konulara müteşebbis'liğiyle sürekli gözüme çarpıyor nicki.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Efendi, saygılı bir kardeşimiz. Başarılar dilerim.
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Foruma katılımlarını baz alarak Vakur bir kişilik olduğunu düşünmekteyim.
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], İyi biridir sanırım.
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Tanımıyorum.
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Özlenen kardeşimiz..

-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Keyfe Keder.
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Forumun aktif kullanıcılarından.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet