@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Kendisini tanımıyorum fakat; nick'inin anlamına binaen yorum yapmak gerekirse, aşk bana göre halüsinasyon
-.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Yakın bir zamanda evlendiğine dair konu görmüştüm. Kendisine mutluluklar dilerim.
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], İzmir'de farklı farklı türbelere giderek, kendisine hayırlı kısmetler dileyen zat-ı muhterem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Konulara müteşebbis'liğiyle sürekli gözüme çarpıyor nicki.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Efendi, saygılı bir kardeşimiz. Başarılar dilerim.
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Foruma katılımlarını baz alarak Vakur bir kişilik olduğunu düşünmekteyim.
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], İyi biridir sanırım.
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Tanımıyorum.
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Özlenen kardeşimiz..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Keyfe Keder.
-
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Forumun aktif kullanıcılarından.