Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2012, 13:20   #23
fLayer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İkili ilişkilerde diplomanın etkisi var mıdır?

Aze Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Özgürlüğümüz,kolumuzda bir altın bilezik olmamalı mı?
Tamam bakın bende aynı şeyleri söyledim.Bayan tarafı erkekten daha üst konumdaysa sorun çıkar dedim.
'Çenesi durmaz' ne demek? Kadın,erkek tarafından aldatılsa ekonomik özgürlüğü olmadığından susup bir kenara çekilmesi mi doğru olan?
Kocasından defalarca dayak yeyip sonra tekrar koca evine dönmesi midir olması gereken?
Erkeklerin de elindedir özgürlükleri,o zaman biz bayanlar onlara nasıl söz geçirtebileceğiz?

Konun aldatılmak veya aldatmak oldugunu gormedim gorduqum diplomananın bşr etkisi varmı Sanırım dogru bir konuya mudahil oldum.
Aldatmak ve aldatılmak olayında kim aldatıysa aldatılan çekip qidecek bu kadar basit ikinci bir şansı kimse hak etmiyor bu bana qore. Dayak olayına gelince Kadına şiddete hayır En azından bence tek şiddet neySe
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kusura bakma @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olayın sadece diploma yonune baktım ben ve sadece diploma olarak yorumumu yazdım evliliqin içindeki problemlere goz atmadım.

Parayı Hayatınızın Her karesinde bulabilirsiniz ama Dostu Her zaman bulamazsınız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver