24 Temmuz 2012, 13:17
|
#21 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İkili ilişkilerde diplomanın etkisi var mıdır?
| KimLikSiz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kıskançlık ayri bir durum kıskanırsın niye kıskandın kıskanmazsın sen beni sevmiyorsun (erkek bayan fark etmiyor bu durumda)
Ama egitim olayı bu degil kusura bakmayın Diploması var Para kazanıyor ve kendi ayaklarının ustunde duruyorsa o bayanın Çenesi durmaz. Özgürlügü elinde olan bir insana soz geçirtemezsin.
Her zaman soylerim arkadaş sevgilin nişanlın veya eşin Senden Çok para kazanmayacak!!!!
Eskidendi o karım Çalışmasın otursun şuanda Tüm erkekler Çalışabilecek bayan arıyor Yoksa ileriyi qoremiyorlar...
| Özgürlüğümüz,kolumuzda bir altın bilezik olmamalı mı?
Tamam bakın bende aynı şeyleri söyledim.Bayan tarafı erkekten daha üst konumdaysa sorun çıkar dedim.
'Çenesi durmaz' ne demek? Kadın,erkek tarafından aldatılsa ekonomik özgürlüğü olmadığından susup bir kenara çekilmesi mi doğru olan?
Kocasından defalarca dayak yeyip sonra tekrar koca evine dönmesi midir olması gereken?
Erkeklerin de elindedir özgürlükleri,o zaman biz bayanlar onlara nasıl söz geçirtebileceğiz? |
| |