Cevap: İkili ilişkilerde diplomanın etkisi var mıdır?
Öncelikle bu güncel ve yerinde konuyu gündeme getirdiğin için teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Günümüzde bu tür şeyleri sık sık duyuyoruz. Yorum yapan arkadaşların hepsinin düşüncelerinde haklılık payı var. İnsanların kendini geliştirmesi çok önemli. Üniversite mezunlarının genelde genel kültürden yoksun olduklarını görüyorum. Oysa lise mezunu olup, kendini kültürel anlamda çok geliştirmiş insanlar var. Sonuçta gönül ilişkilerinde bilgiden çok kültür uyuşması önemlidir. Dolayısıyla kültürel anlamda eşitlik sağlamış çiftlerin uyum sağlayacağına inanıyorum. Erkek egemen bir toplumuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in de dediği gibi. Biraz gurur meselesi yapabiliyor erkekler. Ancak, eşimizin başarısı ile övünmeyi seçip, bu tarz düşünceleri kafamızdan atmaya çalışmalıyız. Tabiki eğitim seviyesi olarak üstün olan tarafında bunu karşı tarafın yüzüne sürekli çarpmaması lazım geliyor. Ancak o zaman sağlıklı bir birliktelik sağlanabilir.
__________________ 'S'ev, sanki hiç incinmemişsin gibi ... |