Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2012, 02:03   #1404
RauL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

KafamaqoRe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Forumdaş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Admin
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: evLi &mutLu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Dostum Kardeşim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Dost & Arkadas
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Tanımıyorum
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hemşerim &Kardeşim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Sen Baskasın unutma Nice erkeğim Diye DoLasanları Cebınden cıkartırsın Hic kimseye aLdırıs etme Kedi uLasamayacağı Ciğere pis Der
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kac Sene oLdu zafer ben unuttum
Cok ama cok eskı dostum
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Cok Eski Kardeşim oLur
O Sevmesede Beni

ilk tanişdigimizda arkadaşa irc yi nefret ediriyordum
Bayagı ugrasdım bu arkadaşla 7 sene olmusdur en son seni avukata verdim demişdi sonra kanke olduk

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver