|
aSk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duygularimiz karsilikli bazi olumsuz seyler yasadik ama sagolsun arkadasin biri bizi yine bir araya getirmis bulundu seviniyorum bu duruma. Guzellik konusuna gelince ben guzel degilim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sirinim ne guzeller var forumda artist mubarek gorsen aklsdklasdklas Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Can skkinligim konusunda beni cozmussun ne guzel anlayislisin bu huyunu seviyorum sfjklsdfkj :* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. dipnot: suan da canim cok skkin ok bye!.
|
evet sen güzel değil bi perisin BAYAN
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. canının sıkkın oldugunu biliyorum o yuzden susuyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.