Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2012, 20:32   #2908
Esra
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

Darkzone Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , son yüzyılın en güzel kızı, forumda ve dünyada en sevdigim insan :$ canı sıkkın olmasın dünyanın en iyi insanı, canı sıkılırsa hiç uğrama yanına, hatta selam bile verme, selamı sabahı kesme oranı hayli yüksektir :*, ama yinede en sevilen odur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duygularimiz karsilikli bazi olumsuz seyler yasadik ama sagolsun arkadasin biri bizi yine bir araya getirmis bulundu seviniyorum bu duruma. Guzellik konusuna gelince ben guzel degilim
sirinim ne guzeller var forumda artist mubarek gorsen aklsdklasdklas
Can skkinligim konusunda beni cozmussun ne guzel anlayislisin bu huyunu seviyorum sfjklsdfkj :*
dipnot: suan da canim cok skkin ok bye!.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver