21 Temmuz 2012, 13:25
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Sadece Mudin
Adım: Muhittin
Yaşım: 23
Burcum: Akrep
Okul: Harran üniversitesi , bilgisayar mühendisliği (Ziraat Fakültesi)
Yer: -
Nicklerim: Polizei , Mudin
IRC Başlama sebebi: Quake denen bir oyunun çıktığı ilk yıllardı , turnuvalara katılmak için bir platformdan bahsediliyordu bende bu platformu internet kafede oturup ararken buldum. O zamanlar 2000 yılı idi , 2002 yılında bazı arkadaşlar OP,SOP gibi yetkilerden bahsediyordu bende merak edip araştırdım. O zamanların popüler mekanı E-kolay'ı buldum , 2004 yılında ilk helper oluşumdu , çok zevk alıyordum. Bu yüzden derslerimden bile geri kaldım. Sonrasıda kendiliğinden geliverdi.
Şuanki gerçek sunucum: Soyle.NET - mIRCHELP (Mudin)
Bulunduğum sunucular; - E-kolay.net(Polizei,Helpsop+OPERFLAG,2002-2006) / mIRCHelpi vardıda bizmi girmedik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Sohbet.net(Mudin,Helpsop,mIRCHELP,2006-2008,2010-OPER)
- Chat.com.tr(Mudin,mIRCHELP,Helpsop,2009-2010)
- Mircindir.com(Mudin,Oper,mIRCHELP,2010)
- Soyle.net(Mudin,mIRCHELP,HELPSOP,Oper,2011)
Tarih ve zamanlarını tam olarak kestiremediğim fakat bi çok yardımımın dokunduğu diğer sunucular...- Z.NET - mIRCHELP
- mircturk.com - mIRCHELP
- Kelebek.gen.tr - mIRCHELP - #Ankara
- Sohbeteuro.com - mIRCHELP - Admin - Güvenlik sorumlusu (Polizei)
- Sohbetturk.com Help - mIRCHELP - Admin - Güvenlik sorumlusu (Polizei)
- Sohbett.net Help - Admin - Güvenlik sorumlusu (Polizei)
Kişisel; Ben bir programcıyım , zamanında bir çok dostluk ve sahte arkadaşlar edindiğim , tanıdığım olmuştur. Kod yardımı artık vermemekteyim. Her türlü WEB~IRC , WEB~IRCSERVİCES , WEB Programlama işlerinize belirli bir miktar ücret karşılığında yardım edebilirim.
Saygılarımla... |
| |