Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2012, 15:30   #6251
Selale
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden geçeni söyle..

Ey Yar..! Telaşımı hoş gör, ıslandığım ilk yağmurumsun... Kabul edilmesini arzu ettiğim duam gibi taşıyorum yüreğimde seni Elhamdülillah... Avaz ve Nida ile sesin hükmetsin gönlüme... Bir fısıltı yeter ömrümü ömrüne vermeye... Sen benim Seccademdeki Duamsın...Amin dediğimde göklere sığmaz taşarsın... Ey yüreği cennetim olan Yar! Elhamdülillah Yüreğimle seviyorum seni...
Başkası haram bana Yüreği güzel Yarim...

Seviyorum bunu ya (: ~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (: ~

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver