|
alphae Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bak Carpitma Sana bir ornek verim konuscaksan su sekilde konuş cigiirc böyle bir olay var örnek bir cigiirc sitesinden irc izni olan bir yerden istedigin sunucuya baglan sana zline gline atsinlar botlar gider bak bu munkun bu bir aciktir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yani senin bahsetigin bnc felan olayi milyonda bir ama benim bu dedigim yöntem elbete munkun yani baglandigin an irc cgiirc ile istedigin servere sana zline gline atsinlar direk kendi iplerine atarlar bunu anlarim bunla gel cünkü gecmişte bunu denedim istedigim sunucuya cgiirc ile giriyordum bana gline atiklarinda botlarada yiyordu cunku cigi irc dedigim aplet tamamen sunucun kendi ipi ile baglaniyor
cycle gelince ornek verdim bir cok shell onu bile yasakliyor makine kasmasin die bnc mi izin vercek..
|
Burda Herkez bilip bilmeden yorum atioda bana BNC nin Yasakli oldugu bir ssh hesabi verirmisin? hangi komutla yasanlaniyormus merak ettim?
verecegin hesapda Unreal kurulumuna izin olacak ( Buda demektir GCC izni olacak ) GCC izni olmadan nasil yasaklanacak hesapda BNC Kurulumu? cok biliorsunuz ya aciklayin sonra bnc olayini tartisalim