Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Temmuz 2012, 09:21   #40
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ruhum mutlu senelere * Ein *

Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Meleğim üzülme benim açtığım konuyu sen açmışsın hayal et.Sonuçta sen açsaydın inan ben üzülmezdim, ilk başa da yazdım.Ama başka birileri açsaydı çok üzülürdüm, kıskanırdım..
Duygularını mükemmel dile getirmişsin.Songülüm gerçekten harika bir dost.
Bencillik yapmak istemem ama simgem sadece senle paylaşabilirim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hehe şimdi diğer sevenleri kızacak ama.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bitanem yazını beğendim, hatta duygusala bağladım.
Ruhumsum.. Hep de öyle kalacaksın.Evet şimdi o anlamı daha da iyi anlıyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'im seviyorum sizi

Yüreği güzel meleğim hiç üzülür müyüm benimki tatlı kıskançlık şaka ettim ben

Konuyu senden başkası açsaydı yolardım saçını başını olay çıkarırdım dermişim

Hayatım tekrardan doğum günün kutlu olsun.. Her yeni günün bir öncekiden daha güzel olsun..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyikilerimsiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver