Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2012, 14:28   #96
BuYuCu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Günün fıkrası ~

bi gemide türkler italyanlar ve amerikalılar varmış kaptan geminin batıcanı anlıyınca hemen koşup herkeze denize atlayıp gemiyi boşaltmalarını söylemiş ama kimse kaptanı tınlamamış kaptan bi sinirle köşküne geri dönmüş ordan bi çoçuğu çağırıp sinirli bi şekilde oğlum git şunlara söyle hemen gemiyi boşaltsınlar demiş çoçuk gitmiş ve hemen gelmiş tamam kaptan gemi boş demiş kaptan ama nasıl olur azönce ben gittim kimse beni dinlemedi bile sen nasıl hemen boşaltıp geldin çoçuk şöyle cavap verir italyanlara dedimki sizin gibi asil insanların bu gemide boğularak ölmesi hiç yakışıkalmaz denize atladılar,amerikalılara dedim ki deniz suyunun insan vucüduna çok yararı var onlarda atladır kaptan bi merakla sorar eee peki türklere ne dedin DENİZE GİRMEK YASAKTIR dedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))her ne olursa olsun NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)))))))

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver