16 Temmuz 2012, 11:36
|
#1391 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışmadık, bir keresinde avatarına tatlı bir pisicik koymuştu o zaman dikkatimi çekmişti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Berkcan iyidir, ne yaşanırsa yaşansın bazı şeyleri kafasına çok takmamasını öneririm.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Luuk senide tanımıyorum (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ah senide tanımıyorum ne yazık ki.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Çilek kardeşim, çok severim onu.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hihih
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sana gelince bir tebessüm bir gülmek tuttu efendim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Rabbim yolunuzu açık etsin. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyoum, arkadaşlarımın arkadaşısın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sizi de tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çalıkuşunu çok severdim sizi tanısam sizide severim
|
| |