Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2012, 00:34   #1
cashmare
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Flaxchatin 3 gün sonra mailime verdigi cevap

s.a flaxchat teki java sorunu nedeniyle öncelikle uygun bir dille gerekli güncellemenin yapılıp yollanmasını istedim. ilk yolladıgım mail

s.a xxx.Net deki flaxchat 1 haftadır çalışmaz oldu . sebebi ne olabilir acaba.
güncel dosyalarını yollayabilirmisiniz tekrar..

tarih 12 Temmuz

2 gün bekledim cevap gelmeyince
14 temmuzda tekrar şu maili yolladım
s.a
bu sitenin dosyalarını neden yollamıyorsunuz... illa bi yerlere konu açıp şikayette mi bulunalım.

bu mesajımı bi tehdit olarak algılayan flaxchat
bana dönüş yapmış ve diyor ki

Size en az 5 kere dosya gönderdik. Sizin ftp hesabınıza dosya atma gibi zorunluluğumuzda yok. Ayrıca hosting firmanızda değiliz ki 7/24 destek verelim. Eğer bizi tehtit ederek bir yere varacağınıza inanıyorsanız .Açın konuyu linkini bize gönderdikten sonra size dosyalarınızı yollayalım.

Unutmayın ürünü satın alıyorsunuz bizi değil.

Saygılarımla
Ufuk AŞLAKÇIOĞLU
FlaxChat Geliştiricisi

Şimdi ben bir kullanıcı olarak uygun bir dille mail atmışım. 2 günde beklemişim.. cevap gelmeyince dogal olarak 2.maili yollamışım.. bu yolladıgım maili tehdit olarak algılamış arkadaş eger öyleyse öyledir.. ben senin yüzünden neden 2 gün kullanıcılarım siteye giriş yapamasın.. madem bu işi yapıyorsun arkasında durucaksın.. satışa gelince şak şak anında cevap verip te sonrasında sallamamazlık yapmak ne ticaret anlayışına ne ahlak anlayışına nede bi insan anlayışına yakışır..

Yorum Sizlerin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver