Cevap: Beşiktaş kanalı için bot
| saywhat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
1.6.21 eggdropu hazırladım kanala soktum sizin resminizin altındaki sunucuya #Beşiktaş kanalına rss scripti linkleri vs eklemiştim denemek için bende girdim hazır botu bir sokmuşken botun nickiinide kaydettirdim sunucuya...siz linkleri değil sadece konuları atsın adres atmasın demiştiniz bende öyle ayarlamıştım. ancak kanala postalamaya başladığında gördüm ki utf-8 patch etmemişim ben o botu yani Türkçe karakterler bozuk çıkıyordu.bu sorun olmasaydı tmm herşey deyip botu bırakıp çıkacaktım işim bitti herşey tmm diye...
ama Türkçe ğ,ş,ç gibi karakterler bozuk atınca bu böyle olmaz diye yeniden bir bot kurup bu sorunu patch edip halledeyim dedim.eski botu sildim eggdrop'un en son modelini 1.8 CVS yani dev. geliştirici versionunu kurmaya karar verdim eh dedim madem en yenisini kuracam olmuşken tam olsun tüm ekstra modülleri megahal stats gseen logs2html vs vs hepsini indirip ekleyip kuruluma kattım ki olmuşken tam olsun...
sonra ne oldu kanala gene girdim botu patchledim kurdum başlattım bekliyorum gelmesini ki son ayarları yapıp çalışmasında sorun var mı bakıp çıkacam botu bırakıp..işim bitmiş olacak..ancak bot bi türlü gelmedi.telnete geçtim bottan bir baktım ki sunucu gline atmış sunucuya giremiyor...hadi ip değiştim vhost değiştim botu killeyip,gene soktum gene aynı.nick,ident hepsini değiştim yok gene aynı....tek bi kanala sokup nickini kayıt ettiğim Beşiktaş kanalına topu topu 3 tane Beşiktaş'tan haber başlığı yazmış bir bot niye sunucdan banlanır ? bunuda anlamış değilim...
o bot o sunucuya herhalukarda girerdi .. girerdi de bu kez gerçekten saldırı gibi olacaktı ,çünkü Shell'de proxy'de kurulu bot .conftaki bir satırlık bir değişiklikle botun ipsi proxy'ye dönebiliyor. .. ama bu kez sizin adminler iyice bunu saldırı moda gireceklerdi ondan bunu denemedim..anlamadığım şey normal shellin ipv4 ipleriyle soktuğum nickini kaydettiğim sadece 5-10 kişilik tek bir kanala girip yarım saatte çıkmış bir botu niye banlarlar bunu anlamış değilim.
yani eggdrop işi olmuyor bilginize....
| O kadar uğraşmışsın bence artık burdan sonrası seni ilgilendirmiyor elinden geleni fazlasıyla yapmışsın ve büyük bir teşekkür hak etmişsin. Senin gibi kaç kişi kalmış ki burada ? Para versen böyle yardım bulamazsın.
__________________ mazafaka |