|
Aze Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Acı tatlı her şeyi tatmalıyız gibi bir cümle kullanmışsınız.Bence bu büyük bir yanılgı.
O riyakar insanları biz alıyoruz hayatımıza,almayın ya hû.
Hop diye atlamayın o zaman insanlara,bu devirde babana bile güvenmekte zorluk çekerlerken,tanımadığınız insanları da hayatlarınıza alırken bir denemeye tabii tutun o halde.
Ayrıca herkes bu riyakâr insanlardan sorunları varsa,kim bu riyakâr insanlar acaba,başka dünyadanlar sanırsam..
Yazı güzel fakat daha uzun ve açıklamalı olabilirdi zira makaleler yazılıyor bildiğim kadarıyla buraya. |
Riyakâr'lar insanlar en azından tekrari bir riya ile karşılaşmamak için bilhassa mukavvi bir durumdur. Yaralıyor darma dağın ediyor ama tecrübede kazandırıyor.
İster istemez, kaç kere düşersen düş, bir türlü akıllanmayıp, içine düşmeye ısrarla devam edilen kuyulardan biri bu hayatta insanlarla gerek arkadaşlık gerek dostluk kurmak. Zaten ikisi farklı kavramlar.
Ne demişler, "yanılgı" ne kadar çok bilirsen değil, çok bildiğini sanırsan başlar. Sevdiğimiz insanların hatalarını görmemezlikten gelmek; körlük değildir, korkaklıktır. Neyin korkaklığı? Kaybetmenin..
Ama artık benim için; tanınan, ya da tanınmaya çalışılan şey bir insan olduğunda çok zaman alan ve hayli zor alan bir eylem olacak.
Dediğiniz gibi daha uzun olabilirdi. Fakat böyle bir durumu daha fazla uzatarak anlatma gereği duymadım, en azından insanların anlayabileceği şekilde kısa ve öz şekilde yazma taraftarı oldum.
Konuya binaen olgun, mantıklı yorum yapan herkese Teşekkür Ederim.