Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2012, 00:07   #8
Barış
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gözü açık düşLer

'Şimdi gidiyorsun.. Git. ' Cümlesiyle başlayan ve ' Bekleyeceğim ömür boyu sevgimi yüreğine sokasın diye ' ile biten şiirler yazmak isterdim sana, ve gerçektende beklemek isterdim bir papatya solgunluğuyla. Ne yazık giderken öyle bir gitmişsinki
solgun bir papatya bile kalmamış avuçlarımda. Duvara çakılı fotoğraflar gibi bırakmışsın beni. Bakılıp iç çekilen, bakılıp ah edilen, bakılmadıkca sararan yalnız solgun ve soğuk. Benimle geçen günlerine pişman etmek değildi amacım seni. Sadece unutulmayacak bir yer kapmak istemiştim hayatında, köşe kapmaca oyununda ortada hep ben kalırdım, ortaokul anılarım canlandı seni onunla el ele görünce, yine kaybettim ve ortada kaldım sanırım. Çok doğal olacak üzgünüm, sen yapmacık seversin kendin gibi ama.. Bir yokuştan aşağı bisikletle hızla inersin frenin patlamıştır dahada hızlanır ve düşersin dizin kanar ellerin kanar ama sen bunu hissetmez kalkıp bisiklete dönersin bozuldumu acaba diye. Bizim 4 senemizi buna benzetiyorum sen düşmeme sebepsin, umurunda değilim ama ben dönüp nasılsın diye sana bakıyorum halen. Çünkü o bisiklet kadar güzelsin; kırmızı, herkesin imrendiği, beğendiği, kıskandığı ve kontra pedal ben geri çektikce sen duruyorsun ve artık isteyen herkes bir tur binebiliyor sana.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver