Cevap: Sevgisiz günlük.
Derinden bakışmalarla başlar her aşk, yine derinden biter ama bakışmaların yerini yaralar alır..
Seninle el ele gezdiğimiz yerler mezarlık olmuş şimdilerde, her geçtiğimde ölü bir aşkın uğultusunu duyuyorum. Bir mezarlık ziyaretinden farksız artık evinin
önünde gelmeyeceğini bilerek seni bekleyişlerim. Her defasında avuçlarım boş dönüyorum kendime.'Nereden geliyorsun' soruları var tabi birde 'O'ndan
geliyorum diyemiyorum çünkü sen gidilemiyecek kadar yoksun hayatımda. Sana gidemediğim için hırçınlaşıyorum ne olur affetme beni. Özlüyorum desem
anlamazsın, aşığım desem anlamazsın, ölüyorum desem susarsın... Düşük sancılı kıyametler yazıyorum sana, kalbimin cennetinden düşen bir MELEKsin.
Kanatların yanıyor benim nezrimde tabi sen uçmaya devam ediyorsun kendi gözünde. Canını yakacak 3'lükler yazıyorum ara sıra asla bir dörtlüğe
tamamlanamayan. Beynimde sulanıyorsun zift kıvamında, bu durumda bile iyi geliyorsun kuruyan yapraklarıma. Sanırım bir 3'lük daha geliyor kalbimden
üzersem seni bağışla yada istersen bağışlama bir cehennemden başka bir cehenneme sür beni, gözlerinde üşümekten kat kat iyidir..
Bıraktığın yerde olabilirim ama bıraktığın gibi olmamı bekleme benden. Çok değiştim, iyide oldu hani.. Artık avuçlarım yalan bir aşkla
terlemiyor, kalbimde yeteri kadar hızlı atmıyor. Yeteri kadardan kastımı biliyorsun artık göğsüme serdiğinde saçlarını duyamazsın sesini..
Daha ağır bir ceza bulamıyorum senin için. Kalbimin sesini duyma, ellerimi tutma, gözlerimi görme ne halin varsa görebilirsin... |