Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir şey söyle bana. İçimdeki kayayı kaldırıp atacak bir şey söyle. Nefes alabileceğim bir şey de bana
Gittiğin günden beri tenimde faili meçhul parmak izleri. Asılı bıraktın hayatın ortasında tek dayanağım paslı bir çivi.
Fikrimde tarifsiz gülüşün cebimde koca bir "hoşça" kal.
- Ben hiç gitmedim. - Yanlış! - Sen hiç gelmedin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En zor anlarda bile ayrılmamacasına tek vücut olabilmeyi anlat. Yalnız yürümek zor kolayını anlat.
Biliyorum bu şehir getirecek seni bana belki bir konser kuyruğunda belki tıkış bir metro vagonunda. Götürdüğü gibi getirecek aksayan bir gecenin topal ışığında. Sevmez bu şehir ağlayan erkeği biliyorum getirecek ağlamaya çeyrek kala.
Ben insanları arabanın camlarına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum bazen bir damla aşağı doğru kayarken başka bir damlaya karışıp güçlenerek daha hızlı ilerliyor.
Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saçlarında Gözlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım
- Bedeninin bu kadar ucuz muydu? Bilemedim. - Asıl ucuz olan ne biliyor musun? Beş kuruş vermeden savurduğunuz yargılarınız!