07 Temmuz 2012, 14:19
|
#1390 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; I don't know.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Eski yöneticiydi sanırım?
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Merhabalar efenim.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Ben sana kıyamam ama, beni boşlarsan, seni boşarım! -)
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Oy, canımın içisi, ihmal ediyorum farkındayım:*
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Başka bir forumda aynı nick sahibi biri daha var, acaba o mu diye düşünüyorum şu an
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Eyleem olabilir misin sen?
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Seviyeli kullanıcılardan.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Nerelerdesin sen annem?
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; I don't know.
|
| |