Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2012, 01:32   #1387
Barış
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum, yada nick değiştirmiş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Kalbi temiz ve güzeldir. Sadece karakterlerimiz çok zıt hepsi bu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yardımsever bir yönetici olduğunu düşünüyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neşeli biri, onun postlarını okurken keyif alıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Abim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kafa dengi, sevilir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu aralar fazlasıyla görüyorum, henüz tanışmadık ama.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Onuda bu aralar fazlasıyla görüyorum, tanışmadık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Severim, cana yakındır. En azından en son konuştuğumuzda öyleydi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sılanın hayatımdaki yeri çok farklıdır, o benim herşeyim. En keyifsiz anımda yüzümü güldürür güzel kalpli, güzeller güzeli kardeşim benim. Çok seviyorum seni, iyiki varsın.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sırdaşım, çok değer verdiğim ve sevdiğim birisin inş hep mutlu olursunuz. Anladın sen

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver