@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum, yada nick değiştirmiş.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Kalbi temiz ve güzeldir. Sadece karakterlerimiz çok zıt hepsi bu.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yardımsever bir yönetici olduğunu düşünüyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neşeli biri, onun postlarını okurken keyif alıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Abim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kafa dengi, sevilir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu aralar fazlasıyla görüyorum, henüz tanışmadık ama.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Onuda bu aralar fazlasıyla görüyorum, tanışmadık.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Severim, cana yakındır. En azından en son konuştuğumuzda öyleydi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sılanın hayatımdaki yeri çok farklıdır, o benim herşeyim. En keyifsiz anımda yüzümü güldürür güzel kalpli, güzeller güzeli kardeşim benim. Çok seviyorum seni, iyiki varsın.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sırdaşım, çok değer verdiğim ve sevdiğim birisin inş hep mutlu olursunuz. Anladın sen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.