| Cevap: Anlatδamda Anlamazδın
Ayriliga duygularimi kurdum, yerin yeni bir güne eski halimle basliyacagim . Önce aynaya bakacagim sevdigim o uykulu gözlerimden seni görmeyi birakacagim pencerenin kenarina hic hareket etmiyormus gibi giyinecegim.
Hepsi bu kadar...!
Hayat çok garip yine delicesine seni sevenleri elinin tersiyle bi kalemde ittirebiliyor insan oysaki seviyordu sen onu dinlemedin bile neden niçin diye sormadın hergün seni görebilmek için işine yakın bi mekana sırf seni görmek için gelen sırf senle daha çok vakit geçirmek daha iyi tanıyabilmek için spor salonuna başlayan seni merak eden sürekli yanında olmak isteyen adamı hiç düşünmedim bile acılarım büyük aşka inancım yok hep kafamda yalanlar kalmış yaptığım doğru mu hayır yanlış biri ihanet etti herşeyiyle yalandı diye o da mı yalan olucaktı kendine gel Nur dedim sonra evet aşk bana uzak kalmıştı artık sevdimmi köpek gibi seviyordum çünkü kendimi kaptırıyorum sonra yine olan bana oluyor ama dedim ya herkes öyle değil zaten biz değilmiyiz bizi seveni elimizin tersiyle daima iter değersiz olanı baş tacı ederiz.. Sadece zaman o zaman içerisinde kaybettiklerimiz iyi yada kötü elimizden kayıp gidicek malesef o yüzden Allahım sen haksızlıkla bizi üzenlerin yolumuza taş koyanların hayatımızla oynayanların cezasını ver Rabbim ver ki acı neymiş neler yaşamışız öğrensinler..Amin. |