Bademli Taze Fasulye
Bademli Taze Fasulye Nasıl yapılır, Bademli Taze Fasulye tarifi, Bademli Taze Fasulye yapılışı, Bademli Taze Fasulye malzemeleri, Bademli Taze Fasulye hazırlanışı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler, 1 kilo taze fasulye Yarım çay bardağı zeytinyağı Yarım su bardağı badem 2 yemek kaşığı tereyağı Damak tadınıza göre tuz Hazırlanışı, Taze fasulyelerin sapları ve kılçıklarını temizleyip ikiye bölün. Derin bir tencereye fasulyeleri ve zeytinyağını alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin. Fasulyeleri yumuşayana kadar haşladıktan sonra süzüp soğuk sudan geçirin. Yayvan bir tabağa fasulyeleri alıp tuz ilave edip harmanlayın. Tavaya tereyağını alıp eritin ve bademleri ekleyip birkaç dakika kavurun. Kavrulmuş bademi fasulyelerin üzerine yayın. Sıcak ya da soğuk servis yapın. Afiyet olsun.
__________________ 'S'ev, sanki hiç incinmemişsin gibi ... |