Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2012, 14:21   #1381
ELa__
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]--Tanımıyorum lakin forumda yeri belli olan forum arkadaşım (:
@ BeeRk--Tanımıyorum
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] --Tanımıyorum,Formdaki izlenimlerim efendi biri..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]--Tanımıyorum sıkça gördügüm forum arkadaşı..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]--Sevdigim çok saygılı efendi biri şiir düelloso yapmak isterim biara kendisiyle .p
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] --Tanımıyorum izlenimimde yok.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]--Tanımıyorum yeni yönetimde mod forum arkadaşı..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]--Benim bulundugum yere gelerek beni şaşırtan arkadaşım umarım dostlugumuz daim olur (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]--Arkadaşlık yollamış kabul ettim ne olucak ama tanımıyorum izlenimimde yok.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]--Forumdaki duruşunu begendigim forum arkadaşım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver