Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2012, 03:36   #39
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ücretsiz vBulletin Kurulumu ve Detayları

Drazen Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Banada çok yardımı dokundu halada dokunuyor.. Adam..

Eyvallah, her zaman.

OnLy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar, Yardım etmeyi, uğraşmayı seven ve hiç bir karşılık beklemeden bunu yapan nadir insanlardan birisi kendisine başarılar diliyorum.

Bir iş karşılıklı yapılıyorsa, zevki çıkmaz zaten kardeşim.

Supernova Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni severim sevdiğim içinde yanımda görmek isterim. Dilerim Ki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'de Hep beraber oluruz.Ne diyelim allah yardımcın olsun.

Inşallah, sende seviliyorsun.

SupervisorKraL Nickli Üyeden Alıntı
Bahtiyar ,
güzel isim... Epeydir tanıyorum ve tanıdığım için mutlu ve memnunum. IRc ortamında tanışmış olsakda. kardeş gibi gördüğüm biridir. işindede mükemmel diyebileceğim ender bulunacak birisin gerçekten..
Kardeşim herşeyi hak ediyorsun..

Düşüncelerin için teşekkür ederim. Ama insan her zaman hak ettiğini alamıyor malesef..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver