Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2012, 23:26   #15
ELa__
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Benim dünyammm~~~~

İlginç bir ruh hali içindeyim son günlerde, ağzım kulaklarımda gülen halime herkes alışık ben dahil ama buna duyduğum gördüğüm yada düşündüğüm bir şeyde hemen gözlerimin yaşarması da eklendi.

Son durum bu hadi hayırlısı. Ben bu ruh halini bana kimin bulaştırdığını da biliyorum sağolsun var olsun ömrü benden uzun olsun ne diyeyim…

Yalnız gün içinde gerçekten komik oluyor bir an acayip sinirlerim bozuk suratsız asabi bir tip olurken gülümseyen bir yüz görünce pamuk gibi oluyorum. Allahım çıldıracağım venüs bana ne yapıyorsun söyler misin?

Şu konuşulan sanat olayları sinirimi bozdu akşam akşam, mesele sanat ve sanatçı olunca duramıyorum bu ülkede sanata ve sanatçıya verilen değer ortada. Şimdi kalkmış bulunduğu yeri ve en önemlisi de lafını bilmeyen insanların sanata ve sanatçıya eleştiri adı altında yaptığı saçma sapan muamele cidden sinir bozucu.

Anlamaya bilirsiniz sayın başbakan hatta sevmeye bilirsiniz de ama siz bunu bu şekilde söyleyemezsiniz. Her gün tv’de saçma sapan isimler altında yarışmalar yayınlanıyor bir sürü genç saçma işler yaparak ünlü olma peşinde koşuyor o programların içine tükürün mümkünse sn. gökçek…

Sanata ve o ruhu taşıyan insanlara dil uzatmayın, hakkıyla bir yerlere gelmiş ruhundakileri yansıtmayı mutluluk bilmiş insanları rencide edeceğinize ucuz ve kolay yoldan köşeyi dönme çabasında olanları görün… (görmek isteyene örnek çok)

Her neyse severim ata sözlerini ne güzel söylemişler zamanında yüreği ve aklı büyük insanlar…

- Senden iyilere yerini vermesini bil. ( Terence )
- Küçük balıklar sahile yakın durmalıdır. ( Benjamin Franklin )
- Salim bir kafa istiyorsanız, kainatın idareciliğinden istifa ediniz. ( Larry Eisenberg )
- İnsan düşeceği yere çıkmamalı. ( Alain )

sondaki favorim )

Sevgili ruh halim ve ben hepinize iyi geceler diliyoruz sevgili günlükcügüm

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver