Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2012, 15:26   #1377
Esra
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : canim cigerim bebegim :| bursaliyik kanka!. :p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanismiyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Onun dedigi gibi forumdas neyse o turemeler :p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yardimlarindan dolayi sevgiler saygilar panpa lkjsadkjalkjd
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : guzeller guzelim yok yani ben boyle bir guzellik gormedim irc hayatim boyunca o dudaklar o disler o gozler o ten kljasdjadj hayranim sana birtanecigim kankacigim :$ :|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanismiyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanismiyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanisali bir kac sene oldu
severim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver