Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2012, 16:01   #7
Ezgi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dedikoducu Kız (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim est. Ben sadece görevimi yaparım emin ol. Dedikodu varsa eğer ben ortaya çıkartmadan fısılda bana istersen. Yoksa çok geç olabilir herşey için
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:59 -->-> Daha önceki mesaj 15:24 --

2. Kurbanımız : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : )))

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkında yapmış olduğumuz dedikodulara destek veren Ece asrın hatasını yaptı da farkında değil. Arkadaşının iç yüzünü gören Liaaa hemen öm. ile bana ulaştı ve Ece 'nin tüm sırlarını açığa vurdu.

Mesela Ece nin beceriksiz bir aşçı olduğunu biliyor muydunuz? Duyduğumuza göre yemeklerini hep netten sipariş veriyormuş. Hatta gece yatmadan önce çoraplarını çıkarıp, yastığının altına koyup kokusunu hissetmeden uyuyamıyormuş.

Ece : Seni asla affetmicem Liaa nasıl söylersin bu sırlarımı herkese!
Liaa : Herkese söylemedimki dedikoducu kıza söyledim sadece
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ece : Bir de dalga geçiyor benimle , bu utançla yaşayamam. Birde netten sipariş veriyor yemekleri demişsin. Geçen yaptığım börekleri löp löp götürüyordun ama

Liaa : Evet , götürdüm. Ama onlar da az daha beni öbür tarafa götürüyordu. Tansiyonum alt üst olmuştu sayende.
Ece : Herneyse, sonuçta yedin tamam mı

Liaa : Tamam ağlama artık , zamanla unutulur . Buda geçer

Ece : Çoraplarımı getirir misin yastığımın altından bu gece burada uyucam . Tek sadık dostlarım onlarmış zaten anladım.

Liaa : KoppppPPp

İşte bu dedikoduların yayılmasından sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin son hali

Hergün evde ağlıyormuş ne buldu ise kırıyormuş

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver