Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2012, 15:06   #1
Ezgi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dedikoducu Kız (:

Heralde aramızda Gossip Girl izlemeyen ya da en azından duymayan kalmamıştır. IF için bunun bir versiyonunu oluşturmak istedim. İlginizi çekeceğine eminim. Gerçek ya da asparagas dedikoduları buradan sizlerle paylaşıcam. Herkes daha dikkatli olsun artık , gözüm üzerinizde.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yazılan yazılara alınan arkadaşlar olursa , bildirmeleri dahilinde haber silinecektir. Ancak tamamen eğlence amaçlı olduğunu unutmayalım.

İşte Dedikoducu Kızın Dedikodu kazanına ilk düşen Kurbanımız : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geçen gün Taksim de karşılaştığımız moderatörümüzün havasından geçilmiyordu. Kendisine yeni yönetimle ilgili düşüncelerini sorduk işte yanıtlar:

Ezgi : Liaaa yeni yönetimi nasıl buldunuz?

Liaa : Yaa birden değişti yönetim. Nerdeyim filan oldum yaneee.

Ezgi : Hımms. Peki yeni yönetimden beklentilerin nelerdir?

Liaa : Yaa açıkcası şimcik yeni yüzler filan geldi, bence bi partilemek şart.

Ezgi : Partilemek derken :s

Liaa : Forum çok sıkıcı annem yaa , bay geldi artık hatta kus geldi. Diyorumki kopalım, coşalım. Genciz tozunu attıralım. Dimiii ,)

Ezgi : Anlıyorum. Haklısınız, arada eğlenmekte lazım.

Liaa : Aynen çılgın atmam lazım biraz , intiharlardayım kızımmm.

Ezgi : Çok şık giyinmişsin bu arada gözümden kaçmadı. Baya pahalı olsa gerek.

Liaa : Ben öyle masraflı kadınlardan olamadım Ezgicim. Bi lokma havyarlı risotto, bi İtalyan malı kaşmir hırka… Hepsi bu…! Cüzdanı akrepli sevgiliye haayır,Cüzdanı akrepli sevgiliye haaayır…

Ezgi : Sevgiliye nerden geldik şimdi. Neyse toparlayalım en iyisi Kal geldi bana . Ayy pardon. Beni de kendine benzettin. Bunaldım diyecektim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sana görevinde başarılar diliyorum canım.

Liaa : Paiiii , görüşürüz aşkomm.Ay şunun giydiği pantolona bak paçozzz . Kuscammmm

Ezgi :
Sabırr..!!

Çekimden görüntülerle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver